Дочинець, Інга Вікторівна2024-06-192024-06-192024Дочинець, І. В. Інноваційні методи обслуговування в готельно-ресторанному господарстві / І. В. Дочинець // Актуальні проблеми розвитку сфери гостинності: перспективи та виклики : матеріали ІІ Міжнародної наукової конференції, 24–25 квітня 2024 р. – Ужгород : Говерла, 2024. – С. 277–280.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/43514Охарактеризовано розвиток закладів ресторанного господарства у конкурентному середовищі та їх прагнення використовувати інноваційні методи та технології виробництва й обслуговуванняThe development of restaurant establishments in a competitive environment and their desire to use innovative production and service methods and technologies are characterizedukінноваціїресторанний бізнесобслуговуваннякомп’ютерні технологіїсистемиrestaurant businessкафедра готельно-ресторанної справиІнноваційні методи обслуговування в готельно-ресторанному господарствіThesis