Заїнчковський, Анатолій Олександрович2015-06-262015-06-262013Заїнчковський, А. О. Стан та тенденції розвитку підприємств харчової та переробної промисловості України / А. О. Заїнчковський // Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК : матеріали ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції, 21-22 листопада 2013 р. : тези доповідей. – К.: НУХТ, 2013. – Режим доступу : https://library.nuft.edu.ua/inform/2013_Pidvyshchennya_efektyvnosti_diyalnosti_pidpryyemstv.pdfhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/21401otherпереробкапідприємствопромисловістьprocessingenterpriseindustryкафедра економіки і праваСтан та тенденції розвитку підприємств харчової та переробної промисловості УкраїниThesis