Оптимізація процесу електростимулювання діяльності мікрофлори аеротенків - Ткаченко, Т. Л.; Бублієнко, Наталія Олександрівна; Семенова, Олена Іванівна (My University, 2008)
Охарактеризовано метод інтенсифікації очищення стічних вод в аеротенках. Електростимулювання дасть можливість підвищити ферментативну активність активного мулу і скоротити процес на 25 %.

The characteristic method of intensification of wastewater in the aeration tanks. Еlectrical activation will enable to increase the enzymatic activity of activated sludge process and reduce by 25%.
Keywords: стічні води; активний мул; електростимулювання; wastewater; activated sludge; electrical activation; кафедра екології та екоменеджменту