Пристрій для здійснення періодичного повороту вала стола фасувальної машини-автомата на заданий кут (Патент на корисну модель № 66447) - Любімов, Валерій Михайлович; Кривопляс-Володіна, Людмила Олександрівна; Щербань, Юрій Олександрович (My University, 2012)
Пристрій для здійснення періодичного повороту вала стола фасувальної машини-автомата на заданий кут, який складається з двоступінчастого планетарного механізму, який відрізняється тим, що в його водило вбудований зубчастий механізм для перетворення безперервного обертального руху вала сонячного зубчастого колеса у періодичний рух - поворот на заданий кут із зупинками вала водила, що з'єднується з валом стола фасувальної машини-автомата. Shoe of the periodic table rotation shaft packing machine at a given angle, which consists of a two-stage planetary mechanism, characterized by the fact that it took me a built-gear mechanism for converting continuous rotary motion of the shaft sun gear in a periodic motion - turn at a given angle with excellent carrier shaft that is connected to the shaft of the table filling machine.
Keywords: пристрій; періодичний; поворот; кут; device; periodic; turn; angle; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки