Якобчук, Роман ЛеонідовичЯровий, Володимир Леонідович2012-01-312012-01-312005Якобчук, Р. Л. Пивні дріжджі як об'єкт сушіння / Р. Л. Якобчук, В. Л. Яровий // Харчова промисловість. - 2005. - Вип. 4. – С. 178-179.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/149Розглянуто пивні дріжджі якоб'єкг сушіння і як вторинні сировинні ресурси та перспективи їх використання.Considered as an object of brewer's yeast drying and as secondary raw material resources and prospects of their use.otherпивні дріжджісушіннявторинні сировинні ресурсиbrewer's yeastdryingsecondary raw materialsкафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектуванняПивні дріжджі як об'єкт сушінняArticle