Кіктєв, Микола Олександрович2014-11-052014-11-052014Кіктєв, М. О. Розробка інтерфейсу автоматизованої системи управління технологічним процесом одержання комбікормів та преміксів / М. О. Кіктєв // Нові ідеї в харчовій науці – нові продукти харчовій промисловості : матеріали Міжнародної наукової конференції, присвяченої 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13–17 жовтня 2014 р. – Київ : НУХТ, 2014. – С. 280.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18041Найбільш раціонально використовуються комбікорми, збалансовані за протеїном, амінокислотами, мікроелементами, вітамінами та іншими біологічно активними речовинами. Додавання компонентів повинно здійснюватися в суворій відповідності рецептом, а технологічні режими процесів, що використовуються (дроблення, розмелювання, пропарювання, гідратування та ін) - витримуватися з заданою точністю. The most efficient feed use, balanced in protein, amino acids, trace elements, vitamins and other biologically active substances. Adding components must be carried out strictly according to the recipe, and technological modes of processes used (crushing, grinding, steaming, hidratuvannya etc.) - maintained with the required accuracy.otherтехнологічний процескомбікормінтерфейсtechnological processfeedinterfaceкафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпекиРозробка інтерфейсу автоматизованої системи управління технологічним процесом одержання комбікормів та преміксівOther