Кобець (Задорожня), Олена СергіївнаГавриш, Андрій ВолодимировичДоценко, Віктор ФедоровичКорецька, Ірина Львівна2014-12-112014-12-112014Дослідження впливу каротиновмісної сировини на фізпко-хімічні та структурно-механічні властивості пісочного тіста та печива / Олена Задорожня, Андрій Гавриш, Віктор Доценко та ін. // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – Ч. 3. – С. 404-406.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/19155При розробленні рецептур виробів функціонального призначення основну увагу слід приділяти зниженню їхньої енергетичної цінності та збільшенню вмісту в них таких біологічно активних речовин як харчові волокна, вітаміни, мінеральні речовини, але разом зі збільшенням цих речовин, показники органолептичні, фізико-хімічні та структурно-механічні повинні бути не гірші ніж у контролю. When developing products recipes functional purpose, the focus should be paid to reduce their energy value and increased content of biologically active substances such as dietary fiber, vitamins, minerals, but with increasing these substances, organoleptic parameters, physico-chemical and structural and mechanical need be no worse than the control.uk-UKкаротиновмісна сировинапісочне тістомінеральні речовиниkarotynovmisna materialsshortbread doughmineralsкафедра готельно-ресторанної справикафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїДослідження впливу каротиновмісної сировини на фізико-хімічні та структурно-механічні властивості пісочного тіста та печиваOther