Обгрунтування технології ковбасних виробів з використанням білоквмісних наповнювачів - Васюта, В. М.; Пасічний, Василь Миколайович; Ястреба, Юлія Анатоліївна (My University, 2010)
Досліджені органолептичні та фізико-хімічні показники ковбасних виробів, виготовлених з використанням грибного порошкоподібного напівфабрикату.

It was investigated the organoleptic and physical-chemical properties of sausages made with the mushroom powder intermediate product.
Keywords: органолептичні показники; фізико-хімічні показники; ковбасні вироби; organoleptic; physical and chemical properties; sausages; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів