Васюта, В. М.Пасічний, Василь МиколайовичЯстреба, Юлія Анатоліївна2012-04-282012-04-282010Васюта, В. М. Обгрунтування технології ковбасних виробів з використанням білоквмісних наповнювачів / В. М. Васюта, В. М. Пасічний, Ю. А. Ястреба // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : Збірник наукових праць. - Харків, 2010. - Вип. 2 (12) – С. 294-298.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1029Досліджені органолептичні та фізико-хімічні показники ковбасних виробів, виготовлених з використанням грибного порошкоподібного напівфабрикату.It was investigated the organoleptic and physical-chemical properties of sausages made with the mushroom powder intermediate product.otherорганолептичні показникифізико-хімічні показникиковбасні виробиorganolepticphysical and chemical propertiessausagesкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівОбгрунтування технології ковбасних виробів з використанням білоквмісних наповнювачівArticle