Галенко, Олег ОлександровичДяченко, Вікторія Олександрівна2021-04-302021-04-302020Галенко, О. О. Реструктуровані шинки зі збалансованим рецептурним складом / О. О. Галенко, Є. О. Дяченко // Інноваційні технології та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі : програма та тези матеріалів Міжнародної науково-практичної конференції, 24 листопада 2020 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2020. – С. 98-99.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/33810Мета проведених досліджень – вивчення можливості використання розробленої добавки з насіння гарбуза в технології реструктурованих шинок. Застосування у виробництві м'ясних продуктів нетрадиційних рослинних культур (гарбуза, амаранту, баклажанів, буряка, томатів, моркви та ін.) дає можливість створити активні в біологічному відношенні амінокислотні комплекси, що забезпечують фізіологічну повноцінність і високу засвоюваність продуктів. The purpose of the research is to study the possibility of using the developed additive from pumpkin seeds in the technology of restructured taverns. The use of non-traditional vegetable crops (pumpkin, amaranth, eggplant, beets, tomatoes, carrots, etc.) in the production of meat products makes it possible to create biologically active amino acid complexes that provide physiological completeness and high digestibility of products.шинкифаршреструктуровані фаршіhamminced meatrestructured minced meatкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівРеструктуровані шинки зі збалансованим рецептурним складомThesis