Співвідношення оціночних понять результативності та ефективності - Бусленко, Богдана Володимирівна (My University, 2015)
Харчова промисловість є важливою ланкою господарського комплексу України. Інтегральною характеристикою розвитку харчової промисловості виступає динаміка приросту основних економічних, фінансових та інших показників господарської діяльності підприємств. Однак найбільш узагальнюючими вважаються результативність та ефективність господарювання. The food industry is an important part of economic complex of Ukraine. Integral characteristic of food industry growth dynamics in favor of basic economic, financial and other indicators of economic activity. However, the most generalizing considered the effectiveness and efficiency of management.
Keywords: результативність; ефективність; харчова промисловість; effectiveness; efficiency; food industry