Фурсік, Оксана ПетрівнаСтрашинський, Ігор Мирославович2019-06-102019-06-102018Фурсік, О. П. Основи взаємодії білків рослинного походження з Іншими добавками полімерної будови / О. П. Фурсік, В. І. Михайлова, І. М. Страшинський // Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького : матеріали студентської конференції, 25-26 квітня 2018 р. – Львів, 2018. – С. 211-213.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29655Наведена характеристика соєвих ізолятів та їх властивостей. Подано вплив від поєднання соєвих ізолятів із колагеновмісними білковими препаратами та описано основні механізми за рахунок який відбувається модифікація властивостей. The characteristics of soybean isolates and their properties are presented. The effect from the combination of soybean isolates with collagen-containing protein preparations is presented and the main mechanisms for modifying the properties are described.uk-UKсоєві ізолятиколагенсинергічна взаємодіябілокsoy isolatecollagensynergistic interactionproteinкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівОснови взаємодії білків рослинного походження з іншими добавками полімерної будовиThesis