Гижко, Дмитро Тарасович2021-10-072021-10-072021Гижко, Д. Т. Удосконалення системи управління безпечністю виробництва плавленого сиру «Янтар» для оператора ринку ТОВ «Пирятинський сирзавод» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Дмитро Тарасович Гижко ; наук. керівник Оксана Петрівна Мельник. – Київ, 2021. – 123 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35866otherплавлений сирорганолептичні показникифізико-хімічні показникисистема управління безпечністюрозроблення заходів технологічної експертизикафедра експертизи харчових продуктівУдосконалення системи управління безпечністю виробництва плавленого сиру «Янтар» для оператора ринку ТОВ «Пирятинський сирзавод»Other