Використання комбучі підвищеної кислотності у технології мармеладу - Дулька, Ольга Степанівна (My University, 2024)
Проаналізовано інноваційний способів приготування мармеладу із використанням комбучі та столового буряку, що може забезпечити високу якість готової продукції та попит споживачів

Innovative methods of making marmalade using kombucha and table beets, which can ensure high quality of finished products and consumer demand, have been analyzed
Keywords: комбуча; SCOBY; буряк; мармелад; заклади індустрії гостинності; kombucha; beet; marmalade; hospitality industry establishments; кафедра готельно-ресторанної справи