Визначення конкурентного становища МПП «Алекс» на ринку мінеральних вод - Удворгелі, Крістіна Євгенівна; Бєлова, Тетяна Геннадіївна (My University, 2012)
Визначення свого конкурентного становища є одним з найголовніших напрямів діяльності підприємства.Це дозволяє з’ясувати питання щодо можливостей конкуренції на цільовому ринку, витримуванню конкурентного тиску і одержанню перемоги в конкурентній боротьбі. Defining its competitive position is one of the most important activities pidpryyemstva.The allows us to determine the issue of possibilities of competition in the target market, with stand competitive pressure and receipt of winning the competition.
Keywords: ринок мінеральних вод; конкурентне становище; діяльність підприємства; mineral water market; competitive position; activities of the company; кафедра маркетингу; кафедра економіки праці та менеджменту