Булочний виріб з мальтозною патокою (Патент на корисну модель № 40252) - Бондаренко, Юлія Вікторівна; Дробот, Віра Іванівна (My University, 2009)
Патент на корисну модель. Булочний виріб з мальтозною патокою містить борошно, дріжджі, сіль, мальтозну патоку. Використання мальтозної патоки у виробництві булочних виробів дозволяє провести повну заміну рецептурного цукру. Запропонований склад інгредієнтів забезпечує отримання виробів стабільної якості та подовжує тривалість збереження виробами свіжості. Useful model patent. Bakery product with maltose treacle, containing flour, yeast, salt, maltose treacle. Use of maltose treacle in the production of bakery products allows a complete sugar replacement prescription. The proposed composition of ingredients ensures a stable product quality and prolong freshness preservation products.
Keywords: мальтозна патока; дріжджі; борошно; цукор; maltose treacle; yeast; flour; sugar; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів