Бондаренко, Юлія ВікторівнаДробот, Віра Іванівна2015-03-172015-03-172009Патент 40252 UA, МПК А21D 2/00 (2009) Булочний виріб з мальтозною патокою / Бондаренко Ю. В., Дробот В. І. ; заявник Національний університет харчових технологій. - № u 200813626 ; заявл. 25.11.08 ; опубл. 25.03.09, Бюл. № 6, 2009 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/19690Патент на корисну модель. Булочний виріб з мальтозною патокою містить борошно, дріжджі, сіль, мальтозну патоку. Використання мальтозної патоки у виробництві булочних виробів дозволяє провести повну заміну рецептурного цукру. Запропонований склад інгредієнтів забезпечує отримання виробів стабільної якості та подовжує тривалість збереження виробами свіжості. Useful model patent. Bakery product with maltose treacle, containing flour, yeast, salt, maltose treacle. Use of maltose treacle in the production of bakery products allows a complete sugar replacement prescription. The proposed composition of ingredients ensures a stable product quality and prolong freshness preservation products.uk-UKмальтозна патокадріжджіборошноцукорmaltose treacleyeastfloursugarкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівБулочний виріб з мальтозною патокою (Патент на корисну модель № 40252)Other