Ефективність використання вітрової енергетики в Україні - Сокол, Іван; Осьмак, Олексій Олексійович (Національний університет харчових технологій, 2015)
Проаналізовано нові і вдосконалені технології нетрадиційних та відновлюваних джерел енергії. Наведено оцінку ефективності використання вітрової енергетики у порівнянні з оцінкою ефективності використання традиційної енергетики.
Keywords: енергія вітру; энергия ветра; wind energy; енергетика; энергетика; energetics; паливні ресурси; топливные ресурсы; fuel resources; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки