Розширення асортименту страв оздоровчого призначення в закладах ресторанного господарства - Гейнак, Олена Ігорівна; Кирпіченкова, Оксана Миколаївна; Дочинець, Інга Вікторівна (My University, 2019)
Проведено аналіз використання олії конопляної і авокадо, що дозволяє значно збагатити продукт поліненасиченими жирними кислотами та наблизити його жирнокислотний склад до рекомендованих норм. An analysis of the use of hemp oil and avocado has been carried out, which allows enriching the product with polyunsaturated fatty acids and bring its fatty acid composition to its recommended standards.
Keywords: здоров’я; авокадо; аналіз; оздоровче призначення; avocado; analysis; health appointment; health; кафедра готельно-ресторанної справи