Гейнак, О.Кирпіченкова, Оксана МиколаївнаДочинець, Інга Вікторівна2019-06-062019-06-062019Гейнак, О. Розширення асортименту страв оздоровчого призначення в закладах ресторанного господарства / О. Гейнак, О. М. Кирпіченкова, І. В. Дочинець // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріали VIII Всеукраїнської науково-практичної конференції, присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій, 19–20 березня 2019 р. – Київ : НУХТ, 2019. – С. 25–26.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29528Проведено аналіз використання олії конопляної і авокадо, що дозволяє значно збагатити продукт поліненасиченими жирними кислотами та наблизити його жирнокислотний склад до рекомендованих норм. An analysis of the use of hemp oil and avocado has been carried out, which allows enriching the product with polyunsaturated fatty acids and bring its fatty acid composition to its recommended standards.uk-UKздоров’яавокадоаналізоздоровче призначенняavocadoanalysishealth appointmenthealthкафедра готельно-ресторанної справиРозширення асортименту страв оздоровчого призначення в закладах ресторанного господарстваThesis