Осокіна, Ніна МаксимівнаВасилишина, О. В.2021-03-232021-03-232015Осокіна, Н. М. Якість плодів вишні за різних способів заморожування / Н. М. Осокіна, О. В. Василишина // Наукові праці НУХТ. – 2015. – Т. 21, № 3. – С. 203–208.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32988У статті проаналізовано зміни якості плодів вишні за різних способів заморожування і шестимісячного зберігання розсипом у розчині цукру та додавання аскорутину.The article analyzes the changes in the quality of cherry fruits by different methods of freezing and six months of storage in bulk in a solution of sugar and the addition of ascorbutin.otherзаморожені плоди вишнізаморожені плоди вишнівтратимасисухі розчинні речовиниdry soluble substanceslossesmassesаскорбінова кислотаascorbic acidЯкість плодів вишні за різних способів заморожуванняArticle