Куц, Юлія Юріївна2020-02-242020-02-242012Куц, Ю. Ю. Мікроструктура яблучних вичавок до і після сушіння конвективним способом та струмами високої частоти / Ю. Ю. Куц // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 78 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 2-3 квітня 2012 р. – Київ : НУХТ. – 2012. – Ч. 2. – С. 156–157.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30844У роботі наведено результати дослідження мікроструктури яблучних вичавок до і після сушіння конвективним способом та стумами високої частоти. Аналіз світлин показує, що структура яблучних вичавок висушених струмами високої частоти більш щільніша порівняно з конвективним способом.otherяблучні вичавкисушіннямікроструктураapple pomacedryingmicrostructureкафедра технології консервуванняМікроструктура яблучних вичавок до і після сушіння конвективним способом та струмами високої частотиThesis