Сабадаш (Гордійчук), Наталія ІванівнаКириченко, В. В.Грабовська, Олена ВячеславівнаМірошник, Володимир ОлександровичРозборський, Є. В.2014-05-072014-05-072008Оптимізація технологічних параметрів виробництва високомальтозної патоки / Н. І. Сабадаш, В. В. Кириченко, О. В. Грабовська,В. О. Мірошник, Є. В. Розборський // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 74-ї наукової конференції молодих вчених, аспірантів і студентів, 21-22 квітня 2008 р. – К.: НУХТ, 2008. – С. 179.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/14262Розроблено математичну модель, яка описує вплив вхідних параметрів процесу: дозування β-амілази, пуллуланази, грибної α-амілази, місця введення грибної α-амілази, загальної тривалості зцукрювання на накопичення мальтози в гідролізатах. Визначено оптимальні технологічні параметри процесу. Розроблено математичну модель процесу очищення гідролізатів від жиро-білкового комплексу за допомогою флокулянта “Полідез” та встановлено його оптимадьні параметри. A mathematical model that describes the effect of the input parameters of the process: dosing β-amylase, pullulanase, α-amylase, mushroom, mushroom site of injection α-amylase, the total duration of saccharification on the accumulation of maltose in the hydrolysates. The optimal technological parameters of the process. A mathematical model of the process of cleaning hydrolysates from fat-protein complex using flocculant "Polidez" and set its optimal parameters.otherматематична модельвисокомальтозні сиропиоптимізаціяmathematical modelvysokomaltoznye syrupsoptimizationкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівкафедра технології цукру і підготовки водиОптимізація технологічних параметрів виробництва високомальтозної патокиThesis