Оптимізація технологічних параметрів виробництва високомальтозної патоки - Сабадаш (Гордійчук), Наталія Іванівна; Кириченко, В. В.; Грабовська, Олена Вячеславівна; Мірошник, Володимир Олександрович; Розборський, Є. В. (My University, 2008)
Розроблено математичну модель, яка описує вплив вхідних параметрів процесу: дозування β-амілази, пуллуланази, грибної α-амілази, місця введення грибної α-амілази, загальної тривалості зцукрювання на накопичення мальтози в гідролізатах. Визначено оптимальні технологічні параметри процесу. Розроблено математичну модель процесу очищення гідролізатів від жиро-білкового комплексу за допомогою флокулянта “Полідез” та встановлено його оптимадьні параметри. A mathematical model that describes the effect of the input parameters of the process: dosing β-amylase, pullulanase, α-amylase, mushroom, mushroom site of injection α-amylase, the total duration of saccharification on the accumulation of maltose in the hydrolysates. The optimal technological parameters of the process. A mathematical model of the process of cleaning hydrolysates from fat-protein complex using flocculant "Polidez" and set its optimal parameters.
Keywords: математична модель; високомальтозні сиропи; оптимізація; mathematical model; vysokomaltoznye syrups; optimization; кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів; кафедра технології цукру і підготовки води