Парові рибні котлети з бататом (Деклараційний патент на корисну модель № 134975) - Дітріх, Ірина Вікторівна; Решетник, Софія Русланівна (My University, 2019)
Парові рибні котлети з бататом, які відрізняються тим, що у якості філе риби використовують філе тріски, додатково містять батат та борошно рисове.
Keywords: філе тріски; рисове борошно; біологічна цінність; органолептичні властивості; батат; cod fillet; sweet potato; rice flour; biological value; organoleptic properties; кафедра готельно-ресторанної справи