Контроль працівників - Кондратюк, Світлана Юріївна; Москаленко (Римаренко), Вікторія Олександрівна (My University, 2014)
Контроль - це спосіб створення такої робочої обстановки, в якій заохочуються досягнення працівників. Його ціль - спостереження за персоналом, досягнення високої ефективності роботи, підтримки морального духу і створення мотивації підлеглих, контроль за витратами, мінімізація дублювання функцій, роз'яснення співробітникам політики компанії і вирішення проблем. Контроль здійснюється за допомогою особистих контактів, зборів і письмових звітів, які менеджери отримують від підлеглих. Control - it is a way of creating such a work environment in which employees are encouraged to achieve. Its purpose - to monitor the staff to achieve high performance, support the morale and motivation of subordinates create, control costs, minimize duplication of functions, explanation of company policy to employees and problem solving. This is accomplished through personal contacts, meetings and written reports that managers receive from subordinates.
Keywords: контроль; працівники; ефективність роботи; персонал; check; workers; the effectiveness of the; personnel; кафедра економіки праці та менеджменту