Національний університет харчових технологій2020-07-242020-07-242020Проблеми управління та економіки підприємств в сучасних умовах : матеріали ХVІ Міжнародної ауково-практичної конференції, 08-09 квітня 2020 р., м. Київ : тези доповідей / Міністерство освіти і науки України ; Національний університет харчових технологій ; Щецинський університет. – Київ : НУХТ, 2020. – 131 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/31827Видання містить тези доповідей учасників ХVІ Міжнародної науковопрактичної конференції. Розглянуто актуальні питання управління та економіки підприємств в умовах забезпечення продовольчої безпеки і посилення глобалізації економіки, ознайомлено читачів з характером змін усіх складових управлінської діяльності суб’єктів господарювання в умовах інтенсифікації розвитку технологій управління, зростання інноваційної активності, підвищення ефективності мотиваційного механізму підтримки виробництва. Розраховано на студентів, аспірантів, викладачів, наукових працівників, яких цікавлять питання, пов’язані з функціонуванням підприємств в сучасних ринкових умовах. Collection of abstracts by leading scientists, specialists and young researchers in the field of economics and management presented to the Conference. Recommended for students, postgraduates, leading scientists, young researches, teaching staff, managers of food industry.управління персоналомрозвиток суб’єктів господарюванняпродовольча безпекастратегічний розвитокмобілізація внутріщніх ресурсівpersonnel managementdevelopment of economic entitiesfood securitystrategic developmentmobilization of internal resourcesПроблеми управління та економіки підприємств в сучасних умовахBook chapter