Холодильна технологія : курс лекцій - Масліков, Максим Михайлович (Київ : НУХТ, 2009)
Розглянуті склад і властивості харчових продуктів, способи та техніка їх холодильного оброблення. Foods composition and properties, methods and technics of food refrigerating are considered.
Keywords: холод; продукти; технологія; кафедра процесів і апаратів харчових виробництв