Дорохович, Вікторія ВіталіївнаЛітвинчук (Воронцова), Світлана ІванівнаНосенко, Володимир ЄрофійовичДонець, Анна Сергіївна2021-06-092021-06-092019Дослідження спектрів пряників, виготовлених із застосуванням цукру білого та цукрозамінників / В. В. Дорохович, С. І. Літвинчук, В. Є. Носенко, А. С. Донець // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції : програма та тези матеріалів VIІI Міжнародної науково-технічної конференції, 5-6 листопада 2019 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2019. – С. 107-108.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/34368Досліджено спектри пряників на ізомальтитолі, мальтитолі, еритритолі. Встановлено: спектри пряників на мальтитолі та ізомальтитолі майже не відрізняються, спектри пряника на еритритолі мають відмінності The spectra of gingerbread on isomaltitol, maltitol, erithritol were studied. Installed: the spectra of gingerbread on maltitol and isomaltitol are similar, gingerbread spectra on erythritol have differences.otherпряникиізомальтитолмальтитолеритритолспектридовжина хвиліgingerbreadisomaltitolmaltitolerithritolspectrawavelengthкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівкафедра фізики та професійної безпекиДослідження спектрів пряників, виготовлених із застосуванням цукру білого та цукрозамінниківThesis