Дослідження спектрів пряників, виготовлених із застосуванням цукру білого та цукрозамінників - Дорохович, Вікторія Віталіївна; Літвинчук (Воронцова), Світлана Іванівна; Носенко, Володимир Єрофійович; Донець, Анна Сергіївна (My University, 2019)
Досліджено спектри пряників на ізомальтитолі, мальтитолі, еритритолі. Встановлено: спектри пряників на мальтитолі та ізомальтитолі майже не відрізняються, спектри пряника на еритритолі мають відмінності The spectra of gingerbread on isomaltitol, maltitol, erithritol were studied. Installed: the spectra of gingerbread on maltitol and isomaltitol are similar, gingerbread spectra on erythritol have differences.
Keywords: пряники; ізомальтитол; мальтитол; еритритол; спектри; довжина хвилі; gingerbread; isomaltitol; maltitol; erithritol; spectra; wavelength; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів; кафедра фізики та професійної безпеки