Ущаповський, Артем ОлеговичІвчук, Надія ПавлівнаБашта (Шеремет), Алла Олексіївна2019-06-072019-06-072019Патент 131283 Україна, МПК (2016.01) A23L 19/10 Спосіб отримання пюре-напівфабрикату із буряку столового/ Ущаповський А.О., Івчук Н.П., Башта А.О. ; власник НУХТ. - № u 201807492 ; заявл. 04.07.2018 ; опубл. 10.01.2019, Бюл. № 1.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29577В основу корисної моделі поставлена задача розробки способу отримання пюре- напівфабрикату із буряку столового, в якому за рахунок введення нових технологічних стадій забезпечується необхідний ступінь розварювання та покращується його органолептичні показники: колір, смак, та подовжується термін зберігання пюре-напівфабрикату.The basis of the useful model is the task of developing a method for the production of semifinished pureer from beetroot by introducing new technological stages provides the required degree of welding and improves its organoleptic characteristics: color, taste, and lengthens the semifinished pureer.uk-UKкафедра технології оздоровчих продуктівстоловий бурякспосібпюренапівфабрикатbeetrootpureersemifinishedmodeкафедра готельно-ресторанної справиСпосіб отримання пюре-напівфабрикату із буряку столового(Патент на корисну модель №131283)Other