Корецкая, Ирина ЛьвовнаЗинченко, Татьяна ВладимировнаПолевик, Владимир Викторович2020-11-262020-11-262020Корецкая, И. Л. Определение оптимальной концентрации фруктового компонента в десертах / И. Л. Корецкая, Т. В. Зинченко, В. В. Полевик // Actual problems and modern technologies of food products production international scientific and practical conferens 20-21 febrary 2020. – Kutaisi : Published of Akaki Tsereteli State University, 2020. – P. 269–274.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32259Предложена структура нового продукта на основе купажных полуфабрикатов для сладких блюд с участием пектина разной степени.The structure of a new product based on blended semi-finished products for sweet dishes with the participation of pectin of various degrees.otherсамбукхимический составкупажпоказатели качествадесертsambucchemical compositionblenddessertquality indicatorsкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїкафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.Определение оптимальной концентрации фруктового компонента в десертахThesis