Фінансова стабільність діяльності підприємств як об’єкт управління та його обліково-аналітичного забезпечення в умовах глобалізаційних процесів - Темчишина, Юлія Леонідівна (My University, 2013)
Глобалізація економіки — одна із суттєвих ознак епохи постіндустріального розвитку людства. The globalization of the economy - one of the essential features of the post-industrial era of human development.
Keywords: кафедра обліку і аудиту; фінансова стабільність; обліково-аналітичне забезпечення; глобалізаційні процеси; financial stability; accounting and analytical support; globalization processes