Лоскутова, Ксенія СергіївнаМартьянова, Ірина Сергіївна2013-06-212013-06-212013Фізико-хімічні характеристики багатокомпонентних розсолів для шприцювання / К. С. Лоскутова, І. С. Мартьянова // Матеріали 79 Міжнар. конф. молодих учених,аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті» Київ, 15—16 квітня 2013 р. / М-во освіти і науки, молоді та спорту, НУХТ. — К. : НУХТ, 2013. — Ч. 4. — С. 377-378.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/8417otherрозсілшприцюванняbrineextrusionкафедра харчової хіміїкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівФізико-хімічні характеристики багатокомпонентних розсолів для шприцюванняThesis