Феномени в текстах економічного змісту - Найдюк, Оксана Василівна (My University, 2015)
Прецедентний феномен - це компонент знань, позначення та зміст якого добре відомі представникам певної етнокультурної спільноти, актуальний і використаний у когнітивному й комунікативному плані. Case phenomenon - a component of knowledge, tagging, and content of which are well known to members of certain ethnocultural communities, relevant and used in cognitive and communicative terms.
Keywords: кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації; суспільство; феномен; phenomenon; society