Безпека продовольчої сировини і продуктів харчування - Олабоді, Олена Вячеславівна (My University, 2018)
Бібліографічний покажчик включає в себе: інформаційні джерела (книги, монографії, навчальні видання, довідкові видання, статті з періодичних та наукових видань, автореферати дисертацій, нормативні документи, тощо) впродовж 2000–2018 рр. з питань безпеки харчування. Покажчик розрахований на широке коло науковців, докторантів, аспірантів, викладачів, магістрантів, студентів та всіх, хто цікавиться даною темою. The bibliographic index includes: information sources (books, monographs, educational editions, reference publications, articles from periodicals and scientific editions, abstracts of theses, normative documents, etc.) during 2000-2018 on food security issues. The index is designed for a wide range of scientists, doctoral students, graduate students, faculty, graduate students, students and anyone interested in this the topic.
Keywords: продовольча сировина; продовольча безпека; функції харчування; раціональне харчування; поживні речовини; забруднення продуктів харчування; харчові інфекції; харчові отруєння; якість харчових продуктів; food quality; food raw materials; food safety; nutrition; food contamination; food infections; food poisoning