Олабоді, Олена Вячеславівна2018-07-062018-07-062018Безпека продовольчої сировини і продуктів харчування [Електронний ресурс] : науково-допоміжний бібліографічний покажчик / [упоряд. О. В. Олабоді] ; Нац. ун-т харч. технологій. Наук.-техн. б-ка;– Київ, 2018. – 96 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27933Бібліографічний покажчик включає в себе: інформаційні джерела (книги, монографії, навчальні видання, довідкові видання, статті з періодичних та наукових видань, автореферати дисертацій, нормативні документи, тощо) впродовж 2000–2018 рр. з питань безпеки харчування. Покажчик розрахований на широке коло науковців, докторантів, аспірантів, викладачів, магістрантів, студентів та всіх, хто цікавиться даною темою. The bibliographic index includes: information sources (books, monographs, educational editions, reference publications, articles from periodicals and scientific editions, abstracts of theses, normative documents, etc.) during 2000-2018 on food security issues. The index is designed for a wide range of scientists, doctoral students, graduate students, faculty, graduate students, students and anyone interested in this the topic.uk-UKпродовольча сировинапродовольча безпекафункції харчуванняраціональне харчуванняпоживні речовинизабруднення продуктів харчуванняхарчові інфекціїхарчові отруєнняякість харчових продуктівfood qualityfood raw materialsfood safetynutritionfood contaminationfood infectionsfood poisoningБезпека продовольчої сировини і продуктів харчуванняOther