Пешук, Людмила ВасилівнаГаленко, Олег Олександрович2013-09-102013-09-102013Патент на корисну модель № 80261, UA МПК A23L 1/31 (2006.01). Спосіб виробництва вареної ковбаси, збагаченої кальцієвмісною добавкою / Пешук Л. В., Галенко О. О. ; власник Національний університет харчових технологій. – № u2012 11770 ; заявл. 11.10.2012 ; опубл. 27.05.2013, Бюл. № 10.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/9592Задачею корисної моделі є розробка способу виробництва варених ковбасних виробів, збагачених кальцієм. The goal is to develop a useful model of the mode of production of cooked sausages, enriched with calcium.ковбасні виробикальційфаршм’ясна сировинаsausagescalciumminced meatraw meatкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівСпосіб виробництва вареної ковбаси, збагаченої кальцієвмісною добавкою (Патент на корисну модель № 80261)