Корпоративні права: проблеми перехідного періоду - Мостенська, Тетяна Леонідівна; Новохатній, В. М. (My University, 2005)
Розглянуто питання, які пов'язані з особливостями формування та використання корпоративних прав на українських підприємствах, з корпоративним управлінням, а також проблеми створення нових власників. The questions are related to features development and use of corporate rights Ukrainian enterprises, corporate governance and the problem of creating new owners.
Keywords: корпорація; корпоративні права; корпоративне управління; corporation; corporate law; corporate governance; кафедра економіки праці та менеджменту