Антонюк, Марія Миколаївна2014-11-132014-11-132014Антонюк, М. М. Перспективи використання селенозбагачених дріжджів у хлібопекарському виробництві / М. М. Антонюк // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 468.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18299Використання в харчових і кормових раціонах мікробної біомаси, збагаченої селеном, зумовлено легкозасвоюваністю саме органічних форм селену, зокрема селенометіоніну, який є найсприятливішим для організмів людей і тварин. The use of food and feed rations microbial biomass enriched with selenium, is due lehkozasvoyuvanistyu organic forms of selenium, including selenometioninu which is most favorable to humans and animals.otherхлібопекарське виробництвомікробна біомасадріжджіbread makingmicrobial biomassyeastкафедра біотехнології і мікробіологіїПерспективи використання селенозбагачених дріжджів у хлібопекарському виробництвіOther