Перспективи використання селенозбагачених дріжджів у хлібопекарському виробництві - Антонюк, Марія Миколаївна (My University, 2014)
Використання в харчових і кормових раціонах мікробної біомаси, збагаченої селеном, зумовлено легкозасвоюваністю саме органічних форм селену, зокрема селенометіоніну, який є найсприятливішим для організмів людей і тварин. The use of food and feed rations microbial biomass enriched with selenium, is due lehkozasvoyuvanistyu organic forms of selenium, including selenometioninu which is most favorable to humans and animals.
Keywords: хлібопекарське виробництво; мікробна біомаса; дріжджі; bread making; microbial biomass; yeast; кафедра біотехнології і мікробіології