Іммобілізація мікроорганізмів активного мулу – ефективний метод інтенсифікації процесу очищення стічних вод молокопереробних підприємств - Ткаченко, Т. Л.; Семенова, Олена Іванівна; Бублієнко, Наталія Олександрівна (My University, 2009)
Охарактеризована проблема очищення стічних вод молочних заводів. Проаналізовані способи інтенсифікації процесу очищення. Досліджено спосіб іммобілізації мікроорганізмів активного мулу на твердому носії. Described the problem of wastewater treatment dairy factories. Analyzes the ways of intensification of the process of cleaning. Investigated the method of immobilization of microorganisms of the active sludge on the hard drive.
Keywords: стічна вода; інтенсифікація; іммобілізація; ферментативна активність; хімічне споживання кисню; waste water; intensification; immobilization; enzymatic activity; chemical consumption of oxygen; кафедра екології та екоменеджменту