Дейниченко, Григорій ВікторовичКравченко, Тамара ВасилівнаДейниченко, Людмила Григорівна2021-09-202021-09-202020Дейниченко, В. Г. Перспективи розробки нових продуктів на базі вторинної молочної сировини / В. Г. Дейниченко, Т. В. Кравченко, Л. Г. Дейниченко // Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини : матеріали IХ Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 23 жовтня 2020 р. – Прага : Oktan Print s.r.o., 2020. – С. 178.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35420В роботі окреслено перспективи розробки нових продуктів на базі вторинної молочної сировини.otherнові продуктивторинна молочна сировинаnew foodssecondary milk raw materialsкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїПерспективи розробки нових продуктів на базі вторинної молочної сировиниOther