Експертна оцінка ювелірних прикрас середньовіччя - Артюх, Тетяна Миколаївна; Хардаев, В. М. (My University, 2004)
В статті надано результати товарознавчої експертизи музейних предметів періоду середньовіччя за матеріалами Музею Історичних коштовностей України.
Keywords: оціночна експертиза; оціночна вартість; гунський поліхромний стиль; антикварні вироби; прикраси Київської Русі; evaluation expertise; estimated cost; Kyiv Rus jewelry; кафедра експертизи харчових продуктів