Логістичний аутсорсинг як один із напрямів удосконалення логістичної діяльності підприємства - Ковальчук, Яна Анатоліївна; Тур, Олеся Василівна (My University, 2020)
З’ясовано, що основними видами аутсорсингу є: ІТ-аутсорсинг, виробничий аутсорсинг, аутсорсинг бізнес-процесів та логістичний аутсорсинг. Логістичний аутсорсинг – делегування обов’язків ведення другорядних бізнес-процесів підряднику. Ринок логістичного аутсорсингу має великий потенціал на території України. Розвиток даного виду діяльності можуть сприяти процеси глобалізації, кооперації та інтеграції, а також зростаючі вимоги споживачів, які мотивують компанії. It was found that the main types of outsourcing are: IT outsourcing, production outsourcing, business process outsourcing and logistics outsourcing. Logistics outsourcing – delegating the responsibilities of managing secondary business processes to a contractor. The logistics outsourcing market has great potential in Ukraine. The development of this type of activity can be facilitated by the processes of globalization, cooperation and integration, as well as the growing demands of consumers that motivate companies.
Keywords: кафедра економіки праці та менеджменту; логістика; аутсорсинг (підприємство); outsourcing (enterprise); logistics; ринок аутсорсингу; outsourcing market