Ромашко, ОльгаБілько, Марина Володимирівна2016-07-022016-07-022015Ромашко, О. Антиоксидантний ефект танінів при виробництві рожевих сортових сухих виноматеріалів / Ольга Ромашко, Марина Білько // Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 81 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23-24 квітня 2015 р. - К. : НУХТ, 2015. - Ч. 1. – С. 207.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23771Таніни широко застосовують у виноробстві для стабілізації вин, покращення їх структури, разом з тим вони проявляють антиоксидантну дію по відношенню до фенольних та ароматичних речовин. Метою роботи було дослідження впливу танінів різного походження на активність оксидаз винограду червоних сортів при виробництві рожевих сортових сухих виноматеріалів. Tannins are widely used in winemaking to stabilize wines, improve their structure, however, they exhibit antioxidant activity against phenolic and aromatic substances. The aim of this work was to study the effects of tannins of different origin on the activity of the oxidases of the red grapes in the production of rosé varietal dry wine.uk-UKкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваантиоксиданттанінвиноматеріалantioxidanttanninwine materialАнтиоксидантний ефект танінів при виробництві рожевих сортових сухих виноматеріалівOther