Антиоксидантний ефект танінів при виробництві рожевих сортових сухих виноматеріалів - Ромашко, Ольга; Білько, Марина Володимирівна (My University, 2015)
Таніни широко застосовують у виноробстві для стабілізації вин, покращення їх структури, разом з тим вони проявляють антиоксидантну дію по відношенню до фенольних та ароматичних речовин.
Keywords: кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства; стабілізація вина; танін