Усатюк, Світлана ІванівнаТищенко (Усатюк), Олена МихайлівнаФедорова, Аліна Павлівна2024-06-202024-06-202023Усатюк, С. І. SWOT-аналіз як інструмент управління якості у виробництві маргаринової продукції / С. І. Усатюк, О. М. Тищенко, А. П. Федорова // Якість і безпека харчових продуктів : збірник тез VІ Міжнародної науково-практичної конференції, 9–10 листопада 2023 р. – Київ : НУХТ, 2023. – С. 84–85.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/43542У тезах розглянуто впровадження SWOT-аналізу як інструменту управління організацією для розроблення стратегії, спрямованої на збільшення конкурентоспроможності та досягнення успіху на ринкуThe theses deals with the application of SWOT-analysis as a tool of organization management for the development of a strategy aimed at increasing competitiveness and achieving success in the marketukуправління якістюSWOT-аналізмаргаринова продукціяquality managementSWOT-analysismargarine productsкафедра експертизи харчових продуктівкафедра готельно-ресторанної справиSWOT-аналіз як інструмент управління якості у виробництві маргаринової продукціїThesishttps://orcid.org/0000-0001-7554-0827https://orcid.org/0000-0001-9383-1898