SWOT-аналіз як інструмент управління якості у виробництві маргаринової продукції - Усатюк, Світлана Іванівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Федорова, Аліна Павлівна (My University, 2023)
У тезах розглянуто впровадження SWOT-аналізу як інструменту управління організацією для розроблення стратегії, спрямованої на збільшення конкурентоспроможності та досягнення успіху на ринку

The theses deals with the application of SWOT-analysis as a tool of organization management for the development of a strategy aimed at increasing competitiveness and achieving success in the market
Keywords: управління якістю; SWOT-аналіз; маргаринова продукція; quality management; SWOT-analysis; margarine products; кафедра експертизи харчових продуктів; кафедра готельно-ресторанної справи