Кійко, Вікторія Вікторівна2014-10-312014-10-312014Кійко, В. В. Перспективні напрями у створенні чайно-трав'яних напоїв функціонального призначення / В. В. Кійко // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 179.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/17864Сьогодні українські чайні компанії та провідні виробники традиційного чаю для закріплення своїх позицій на ринку активно розвивають сегмент фруктово-ягідних сумішей, фіточаїв та трав'яних композицій, як додатковий асортимент до основного продукту. Today Ukrainian tea company and leading manufacturers of traditional tea to consolidate its position in the market actively developing segment fruktovo- berry blends, herbal teas and herbal formulations as an additional range to the main product.otherфруктово-ягідні сумішіетнічні чаїчайно-трав'яні напоїfruktovo- juice blendsethnic teastea and herbal drinksкафедра експертизи харчових продуктівПерспективні напрями у створенні чайно-трав'яних напоїв функціонального призначенняOther