Організація самостійної роботи здобувачів під час вивчення дисциплін менеджмент безпеки праці на підприємстві, основи професійної безпеки, охорона праці та техногенна безпека - Заярнюк, Зоя Віталіївна; Євтушенко, Ольга Володимирівна (My University, 2022)
У роботі розглянутий сучасний підхід до організації самостійної роботи здобувачів з комплексу працеохоронних дисциплін: менеджмент безпеки праці на підприємстві, основи професійної безпеки, охорона праці та техногенна безпека – має певні особливості, зумовлені формуванням у здобувачів працеохоронного світогляду. Окрім традиційних форм самостійна робота з працеохоронних дисциплін має передбачати підготовку здобувачів до участі у ділових іграх, олімпіадах, аналізу виробничих ситуацій, представлення результатів виконаних наукових досліджень у роботі науково-практичних конференцій.

The work examines a modern approach to the organization of independent work of applicants from a complex of occupational safety disciplines: occupational safety management at the enterprise, the basics of occupational safety, occupational safety and technogenic safety - it has certain features due to the formation of occupational safety outlook among applicants. In addition to the traditional forms, independent work in labor protection disciplines should provide for the preparation of applicants for participation in business games, Olympiads, analysis of industrial situations, presentation of the results of completed scientific research in the work of scientific and practical conferences.
Keywords: кафедра екології та екоменеджменту; здобувач освіти; працеохоронні дисципліни; самостійна робота; виробнича ситуація; the student of education; occupational health and safety disciplines; independent work; industrial situation