Середа, Ольга ГригорівнаНікітіна, Тетяна Андріївна2022-05-232022-05-232021Середа, О. Г. Особливості виготовлення продукції для людей хворих на целіакію при туристичному готелі / О. Г. Середа Т .А. Нікітіна // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріали X Всеукраїнської науково-практичної конференції, 23 листопада 2021 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2021. – С. 108https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/37470Обґрунтовано застосування інновації в закладі ресторанного господарства, щодо впровадження цеху виробництва для приготування безглютенових страв.The application of innovation in the restaurant business to the introduction of a production plant for the preparation of gluten-free dishes is substantiated.туристичний готельглютенцеліакіябезглютенове менюконкурентоспроможністьінноваціїготельне підприємствоготельний бізнесtourist hotelglutenceliac diseasegluten - free menucompetitivenessкафедра готельно-ресторанної справиОсобливості виготовлення продукції для людей хворих на целіакію при туристичному готеліThesis