Соціальна відповідальність бізнесу - Страшинська, Лариса Володимирівна; Лелека, Ольга Олександрівна; Анікеєнко, Євгенія Сергіївна (My University, 2021)
Розглянуто проблему підвищення корпоративної соціальної відповідальності бізнесу. В межах дослідження проблеми виділені основні фактори, що визначають дане явище, та визначено шляхи вдосконалення даної сфери діяльності. Акцентовано увагу на активному співробітництві бізнесу та держави. Наголошено, що на основі пошуку інноваційних рішень соціальний бізнес повинен носити взаємовигідний характер як для безпосередніх одержувачів суспільних благ, так і для компаній. The problem of increasing corporate social responsibility of business is considered. The study of the problem highlights the main factors that determine this phenomenon, and identifies ways to improve this area of activity. Emphasis is placed on active cooperation between business and the state. It is emphasized that based on the search for innovative solutions, social business should be mutually beneficial for both the direct recipients of public goods and companies.
Keywords: кафедра маркетингу; корпоративна соціальна відповідальність; нормативно-правова база; бізнес-середовище; соціальне підприємництво; суспільно корисні ініціативи; corporate social; responsibility regulatory; framework business; environment social entrepreneurship; socially useful initiatives