З'єднання труб за допомогою пружного елементу у вигляді нарізі - Маслянко, Андрій Миколайович (My University, 2014)
Нарізне з'єднання вже довгий час є одним із ключових методів складання деталей різних конструкцій та складових частин обладнання. На сьогоднішній день промислове виробництво наповнене найрізноманітнішими винаходами.
Keywords: нарізне з'єднання; пружні елементи; з'єднання труб; нарезное соединение; упругие элементы; соединения труб; threaded connection; elastic elements; pipe joints