Фарш для напівфабрикату замороженого у тістовій оболонці (Патент на винахід № 104956) - Пасічний, Василь Миколайович; Чернюшок, Ольга Анатоліївна; Степаненко, Інна Олександрівна (My University, 2014)
Формула винаходу Фарш для напівфабрикату замороженого у тістовій оболонці, який містить м'ясо свинини жиловане жирне, яловичину котлетну, цибулю ріпчасту, сіль кухонну, композицію спецій, який відрізняється тим, що додатково містить куряче м'ясо односортне, сухе знежирене молоко, яйця перепелині при наступному співвідношенні компонентів, мас. %: свинина жилована жирна 25,0-34,0 яловичина котлетна 21,0-30,0 куряче м'ясо односортне 30,0-36,0 цибуля ріпчаста 4,0-5,0 яйця перепелині 2,0-6,0 сіль кухонна 1,8-2,0 композиція спецій 0,5-0,7 сухе знежирене молоко 1,0-2,5 Formula invention Ground for semi-finished frozen in shell tistoviy |, which includes pork trimmed fat, beef cutlet, onion, salt, spices composition, wherein further comprising chicken odnosortne, skimmed milk, quail eggs in following ratio of components, wt% trimmed pork fat 25,0-34,0 Beef cutlet 20,0-30,0 chicken odnosortne 30,0-36,0 onion 4,0-5,0 quail eggs 3,0-6,0 salt 1.8-2.0 composition of spices 0.5-0.7 skimmed milk 1,0-2,5
Keywords: свинина; сухе знежирене молоко; фарш; сухое обезжиренное молоко; pork; skimmed milk; ground beef; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів