Нормування праці і підвищення її продуктивності - Заїнчковський, Анатолій Олександрович (My University, 1971)
РОзглянуто процес нормування праці на підприємствах сільського господарства, розроблено комплекс заходів для підвищення продуктивності. Consider the process of valuation work in agriculture, developed a set of measures to improve productivity
Keywords: нормування праці; valuation work; сільське господарство; agriculture; кафедра економіки і права