Аналіз психологічних особливостей педагога як чинника взаємодії педагога та групи студентів - Чугаєва, Наталія Юріївна (My University, 2007)
У статті наводяться теоретичний аналіз та результати емпіричного дослідження, які дозволяють визначити основні струк¬турні блоки психологічних особливостей педагога як чинника взаємодії педагога та групи студентів.

The article presents the theoretical analysis and results of empirical research, that can determine the basic structural units of the psychological characteristics of the teacher as a factor of the interaction of the teacher and student groups.
Keywords: професійне середовище; навчальна діяльність; соціальна активність; professional environment; learning activities; social activity; кафедра гуманітарних дисциплін