Дітріх, Ірина ВікторівнаЛитвин, Ярослава Сергіївна2016-09-212016-09-212015Дітріх, І. В. Айва японська як інгредієнт плодово-ягідного морозива / І. В. Дітріх, Я. С. Литвин // Товари і ринки : міжнародний науково-практичний журнал - Київ, 2015.- Вип. № 1(19). - С.106-111.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24127Розроблено новий харчовий продукт – плодово-ягідне морозиво "Маулея" з використанням айви японської. Обґрунтовано кількісний і якісний склад сировини, проведено органолептичні та фізико-хімічні дослідження якості готового продукту, підтверджено підвищений вміст аскорбінової кислоти та β-каротину в морозиві Developed new food product – fruit ice cream "Maulee" using Japanese quince. Justified quantitative and qualitative the composition of the raw materials, carried out organoleptic and physico-chemical studies the quality of the finished product confirmed the high content ascorbic- new acid and β-carotene in ice creamuk-UKайва японськаjaponicaплодово-ягідне морозивоfruit-berry ice creamмінеральні елементиmineral elementsβ-каротинβ-caroteneкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїАйва японська як інгредієнт плодово-ягідного морозиваArticle