Айва японська як інгредієнт плодово-ягідного морозива - Дітріх, Ірина Вікторівна; Литвин, Ярослава Сергіївна (My University, 2015)
Розроблено новий харчовий продукт – плодово-ягідне морозиво Маулея з використанням айви японської. Обґрунтовано кількісний і якісний склад сировини, проведено органолептичні та фізико-хімічні дослідження якості готового продукту, підтверджено підвищений вміст аскорбінової кислоти та β-каротину в морозиві.
Keywords: айва; морозиво плодово-ягідне; fruit-berry ice cream; мінеральні елементи; mineral elements; β-carotene; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції