Оптимізація процесів вакуумування в адаптивних мехатронних модулях захватів - Кирильчук, Євгеній Артурович; Бутик, Тарас Васильович; Кривопляс-Володіна, Людмила Олександрівна (My University, 2025)
Процеси розрідження стисненого повітря - є ключовими для ефективної роботи адаптивних мехатронних модулів захвату. Тому, підвищення ефективності роботи адаптивного мехатронного модуля захвату є актуальною задачею для обґрунтування раціональних параметрів вакуумної системи.

Compressed air depressurization processes are key to the efficient operation of adaptive mechatronic gripper modules. Therefore, increasing the efficiency of the adaptive mechatronic gripper module is an urgent task to justify the rational parameters of the vacuum system.
Keywords: кафедра мехатроніки та пакувальної техніки; вакуумна система; ежектор; мехатронний модуль; vacuum system; ejector; mechatronic module